top of page

ACHTER DE CAMERA

Hi, ik ben Fleur! Een allround lifestyle videograaf en editor uit Eindhoven met een goed gevoel voor storytelling en een kritisch visueel oog.  Ik film en edit social media content, after movies, bedrijfsvideo's, promotievideo's, tutorials en meer. Basically, alle soorten online video content. Ik hou ervan om pakkende verhalen te vertellen via bewegend beeld. Kan dus ook echt genieten van een edit perfect op de beat van de muziek of wanneer een video je weet te raken door het scherm heen. Dat is waar ik voor ga! 

STIJL

Mijn liefde voor filmmaken begon al jong met het editen van ‘after movies’ van schoolreisjes. Het heeft me inmiddels naar veel bijzondere plekken geleid. Van de Oude Medina in Casablanca tot de Dior Couture ateliers in Parijs en van een weiland met koeien tot aan een interview op de rode loper met 50 Cent. In lifestyle videografie komen mijn interesses samen en kan ik het beste mijn persoonlijke stijl verwerken: realistisch, easy going en straightforward. ‘What you see is what you get’.  Ik streef altijd naar de juiste balans in mijn edits. De kracht zit ‘m in het verhaal wat mijn beelden vertellen, niet in extravagantie.

WERKWIJZE

Een pakkende video begint met een goed verhaal. Soms werk ik met klanten die precies weten wat ze willen, maar vaker werken we eerst samen het concept verder uit voordat ik begin met filmen. Door mijn ervaring in verschillende videogenres kan ik bij elke opdracht meedenken en heb ik altijd een plan van aanpak klaar. Wat wil je laten zien? Waar wordt jouw doelgroep enthousiast van? Op welke platformen ga je jouw video delen? Ook als jouw concept nog niet helemaal concreet is, denk ik graag met je mee!

CAMERA

Ik film met een Sony camera. Mijn standaard camera uitrusting (inbegrepen in mijn dagfee) bestaat uit verschillende lenzen, microfoons en lampen. Ik zal je niet vervelen met de specs en modeltypes, maar neem vooral contact op als je nieuwsgierig bent ;). Mijn cameraset is speciaal samengesteld om het soort video's dat je op mijn website ziet te filmen. Vraagt jouw project om speciale tools of extra materiaal? Geen probleem, die kan ik altijd huren. 

bottom of page